(Oud-) leerlingen over hun periode bij Phi Lab


Meisje uit groep 6 dat sinds een jaar naar Phi Lab komt:


"Ik vindt phi lab super leerzaam.je doet daar heel veel leuke dingen,bv.proefjes,en escape rooms!en Marscha is altijd super aardig.❤️"Linthe, 2e klas gymnasium - vanaf groep 6 t/m groep 8 bij Phi Lab


"Phi Lab was voor mij een hele fijne tijd, elke zaterdag ging ik daar met groot plezier heen, omdat ik de uitdaging super vond. Naast alle proefjes en uitdagende opdrachten die we daar deden zag ik er ook altijd naar uit om Marsha en alle andere kinderen weer te zien. Ik heb er heel veel aan dat ik daarheen ben gegaan want ik had die extra samenwerking hard nodig, ik liep namelijk altijd voor op de rest van mijn klas waardoor ik het verschrikkelijk irritant vond om samen te werken, ik heb bij Phi Lab geleerd hoe fijn dat kan zijn daar heb ik nog steeds veel plezier aan!"


Jari in vaktijdschrift Talent! over Phi Lab

"Elke zaterdag ga ik naar een club voor slimme kinderen. We doen proefjes en ingewikkelde raadsels. Ik merk dat ik met kinderen die denken zoals ik, wel goed kan samenwerken. Ik ben zo blij dat we deze club hebben ontdekt! Mijn leven is nu veel fijner!"


Uit: Talent!, maart 2020

Ryan, 4e klas gymnasium - vanaf groep 5 t/m groep 8 bij Phi Lab


"Phi Lab is een fase van mijn leven geweest.
Ik weet het nog goed. Elke zaterdag van tien tot een aankomend om dezelfde bekende gezichten te zien en dezelfde fantastische lerares Marsha te vragen of we een creatieve opdracht zouden doen. Dat was vanaf groep vijf, en toen dacht ik nog dat alles eeuwig kon duren.
De laatste les voor mij was nu vier jaar geleden. Wat heb ik achtergelaten daar? Niks! Alles dat ik er heb meegemaakt is met me meegegaan en daar heb ik nu nog wat aan.
Twee van mijn beste vrienden van Phi Lab staan tot op de dag van vandaag aan mijn zijde!

In de lessen bedacht ik fictionele landen, avonturen en spellen. Nu schrijf ik een 400 bladzijde science fiction boek, ben ik een gecertificeerd computerspelontwikkelaar en film ik in vakanties drie uur lange films met mijn knuffels! Ik heb gestreden met montage-, debat-, acteer-, presentatie- en tekenvaardigheden.
Mijn hoofd zat altijd al vol ideeën, vol plannen en filosofische inzichten. Phi Lab liet me dat potentieel inzien. Samen met goeie, gelijkgestemde individuen. Ik kan alleen positief terugkijken op de vier jaren waarin ik elke week drie uur lang besteedde bij Marsha, en als het kon zou ik teruggaan naar die tijd. (ook een klein beetje om de pijn van gebroken relaties te ontsnappen, snif)
Als u dit leest hoort u overtuigd te zijn. Zo niet, dan gaat mijn volgende film over mijn knuffels die uw huis belegeren. Ja, dat was een dreiging."